Goed dat je er bent!


Dat betekent dat je een eerste stap wilt zetten om effectiever en efficienter te werken in een opgeruimde omgeving waar je spullen vindbaar zijn opgeborgen.

 

Ik kan je daarbij helpen!


Hieronder vind je een paar voorbeelden.

Staat jouw hulpvraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met mij op via

tel. 06 12 64 32 64 of via het contactformulier op de Contactpagina.Lucas Bieri via Pixabay

Met de handen in het haar? Bel 06 12 64 32 64 of vul het contactformulier in op de Contactpagina

Workshop

Bent u voor een evenement of studiedag op zoek naar een workshop of lezing (op maat) over één van de volgende onderwerpen:

  • Organiseren kun je leren!
  • Efficiënt en effectief werken
  • Executieve Functies (denk aan organisatie, volgehouden aandacht, planning en prioritering, taakinitatie etc)
  • Combinatie 'werk & privé'
  • Omgaan met e-mail
  • Agenda beheer
  • Opruimen
  • ...

Neem dan contact op voor de mogelijkheden! Via mijn Contactpagina of telefonisch via 06 12 64 32 64


Enkele reacties op eerdere workshops:

* Duidelijk, helder en goede opbouw
* Actief betrokken
* Interessant, veel handige tips

E-mailbox op orde

Een mailbox met 8000 mailtjes beginnend in 2009. Het is niet vreemd, ik kom het allemaal tegen. Soms zien mensen door de bomen het bos niet meer of bewaren alles uit angst om iets te vergeten. Met een aantal handige tips zorg ik ervoor dat jij (en eventueel ook jouw team van collega’s) een opgeruimde mailbox krijgt met een structuur die voor jou (jullie) werkt.

rawpixel via pixabay

(Her-)Inrichting van je werkplek

Wat hoort er wel en niet thuis op jouw werkplek? Wat helpt je om je aandacht erbij te houden of je creatieve proces te laten stromen? Samen nemen we onder de loep wat voor jou wel of niet werkt en hoe je alles gemakkelijk terug kunt vinden.

gfdesign via Pixabay

Balans tussen: werk en privé

Nog even voor het eten dat mailtje beantwoorden.

Je werktelefoon als wekker: je ziet meteen de mail die binnengekomen is. Het zijn een paar voorbeelden van ingeslepen patronen die ervoor zorgen dat privé en werk door elkaar lopen en uit balans (dreigen te) raken.

Wil jij op je werk beschikbaar zijn en thuis ook volledig de rol van ouder/partner kunnen uitvoeren? Met praktische tips kan ik je helpen om weer in balans te komen.

Agenda beheer

Barst jouw agenda uit zijn voegen? Weet je niet waar de tijd blijft? Zijn de belangrijkste dingen nog niet af aan het einde van de dag? Ik help je om inzicht te krijgen in je tijd, prioriteiten te leren stellen en je tijd vervolgens efficiënt in te delen. Door mijn tips op het gebied van timemanagement komt er structuur en overzicht in je taken en activiteiten… en zal je werkdruk afnemen.

Johannes Jager via Piaxabay

Ideale indeling van je klaslokaal

Maak gebruik van mijn jarenlange onderwijservaring en mijn ervaring als professional organizer! We zorgen dat leerlingen jou zien en jij hen ziet. Dat materialen gemakkelijk door leerlingen zelf te vinden én op te ruimen zijn. Aan welke materialen hebben jouw leerlingen steun? Hoe breng je jouw sfeer in het lokaal, is te zien aan welk onderwerp gewerkt wordt en blijft het lokaal rust en overzicht uitstralen? Samen lukt dat!

Waar kun je verder nog aan denken?

Een goede overdracht maken voor jouw opvolger of vervanger, zorgen dat jouw archief op orde komt, handig inrichten van administratie enzovoorts.....

# werkdruk #organiserenkunjeleren #onderwijs #teamtraining #workshop #executievevaardigheden #prioriteren #prioriteit #plannenenorganiseren #taakinitiatie