Goed dat je er bent!

Dat betekent dat je een eerste stap zet om verandering in je leefomgeving te maken of hoe je met je tijd wilt omgaan.

 

Ik kan je daarbij helpen.


Hieronder vind je een paar voorbeelden.


Staat jouw hulpvraag er niet bij neem dan gerust contact met mij op via 06 12 64 32 64, of via het contactformulier op de contactpagina

"Wij hebben de hulp van en samenwerking met Josanne als heel positief ervaren.

Wat ons het meest heeft geholpen is het samen opruimen met Josanne. Ze stelt vragen die helpen bij het keuzes maken en die reflecterend zijn. Het was voor ons ook de stok achter de deur die we op dat moment nodig hadden."


L&J uit Venlo

Samengestelde gezinnen


Wanneer zijn de kinderen bij wie? Welke spullen hebben ze dan nodig en hoe organiseer je de tijd voor sporten, huiswerk en ontspanning? Al diverse gezinnen heb ik hiermee mogen helpen. Het hebben van overzicht hierop heeft hen rust gebracht.

Omgaan met je tijd


Wil je anders met je tijd omgaan? Prioriteiten stellen en plannen zijn altijd sterke punten van mij geweest. Daarom ben ik Professional Organizer geworden. Ik kan je tips geven die bij jou passen, want dat is het belangrijkste om het echt te gaan doen én je nieuwe gedrag vol te kunnen houden.

Opruimen


Wat zijn je wensen? Wil je je hele woning opruimen? Of ligt de nadruk op je zolder, berging, garage, speelkamer, werkplek, kledingkast, kelder etc. Ik begeleid je bij het maken van keuzes. Wanneer is iets in jouw ogen rommel? Waar wil je ruimte aan geven? We brengen structuur aan, alles krijgt een vaste plek. Zo wordt het netjes, vindbaar zonder dat je in een steriel huis hoeft te wonen.

Administratie


Hoe lang moet ik iets bewaren? Wat is een handige indeling van mijn administratie? Hoe kan ik mijn administratie gemakkelijk bijhouden?

Ik geef antwoord op deze vragen en help je de structuur aan te brengen waardoor jij je fysieke of digitale administratie op orde krijgt en daarna zelf op orde kunt houden.

Verkopen of verhuizen


Hoe kijkers kopers worden:

Ik geef je tips voor aanpassingen die maken dat de kijkers zich meteen thuis voelen en daardoor potentiele kopers kunnen worden.

 

Verhuizen of blijven:

Een frisse start maken in een nieuw huis en geen overbodige spullen meenemen.

Maar ook wanneer je niet gaat verhuizen en toe bent aan die frisse start in je huis, kan ik je helpen.

Overlijden


Nabestaanden worstelen zich vaak door de spullen van de overledene. Met alle bijbehorende emoties moeten zij beslissen wat weg moet, wat bewaard moet worden en krijgen soms ruzie over wat voor wie is.

Ik ben geen notaris, maar kan wel samen met jou deze spullen alvast uitzoeken en bepalen wat waarde heeft en aan wie je het zou willen nalaten.

Goede bestemming:

Trouwens: ‘weg doen’ hoeft niet altijd ‘in de vuilnisbak doen’ te betekenen. Ik weet diverse bestemmingen waar mensen blij worden van de spullen die jou niet meer blij maken.

Contact

info@organizedbyjosefien.com

06-12643264

btw-id: NL002092006B10

KvK: 67760562


Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Website gerealiseerd door

Volg ons